next reunion 2009

reuniteassalamualaikum!!kali ni gua nk wat pengumuman sikit..psl next reunion.lu org da bace ape kat atas nu?haa..bagus2!da bace pun.tp lu org phm x?haha..klau x nmpk clear, klik a die, jadik bsr a nti..dh bace, kalau phm bagusla, tp kalau x phm, mmg kesamdolan diri lu org gua x dpt nk katekan lg a!hahaha..mcm yg t’tulis di atas, ape yg penting tulisan kaler merah tu je..lu org jgn cube phmkan semua p’kataan di situ..mmg ke sudah x phm punye..bulu idung memanjang cecah lantai pn blum tntu phm..so,bace yg merah je..itu yg penting ye anak2!!kalau ade jgk yg x phm bahasa2 gonjeng t’sebut, meh sini gua terangkan sikit psl reUnion akan dtg ni.orait, sng cite gua wat bentuk yg lu org sng phm a kan..

tempat b’lakunye : port dickson atau lbih manis dgn name P.D.

tarikh b’lakunye : 21-22 Feb 2009..kite sume akn tdo sane smlm, sape yg tanak tdo sane, gtau awl2!

pelakunye : kite2 la..stakat ni da ade dlm 17 org ON untuk join..

ape yg b’laku : jumpe rakan2, suka2 b’cerita, makan b’same2, BBQ di mlm hari, solat jemaah

selain itu ape b’laku : p’lawanan2 mngikut group sprti p’tndingan ratu kebaya, raja dangdut dll.

kenape b’laku sedemikian : kukuhkan ukhwah Islamiah, b’kenal2an, m’cari jodoh, m’bls dendam kesumat

brape agak2 fulus yg t’libat : kite mengamalkan sistem tong2..kang nti fakhri@macho akn gtau brape..

berita lanjut, korg le lawat website separa siap yg dibuat oleh sang fakhri@macho@makhluk katik di sini !! psl aktiviti yg akn dilakukan masih di thp p’bncgan. committee reunion masih blum stabil, so gua arap mber2 yg len bule bg krjasama utk jayakan program ni..gua x bajet nk wat gempak2 ke besar2 pun, dpt wat kcik2 je pun gua dah hepy gile biawak punye!mcm yg lepas, walaupun sikit, tp sbb smua supporting, jadi enjoy gile.same mcm kali ni, around 15-25 org kalau ade pun gua rase da ckup gamat dah!!gua x le jnjikan kesempurnaan majlis tnpa sokongan lu org sume!kalau rmai bg support, tolong pe sume, mmg jadik ngan jayenye la kot insyaAllah..pe2 pun, b’doalah moga2 dpt jmpe kawan2 lame dlm reu akn dtg ni..

gua dgn jiwa yg agk m’dayu2 nk ckp skit ni macha..psl reu ni, jgn la b’kire sgt psl mase ye anak2..gua phm lu org x cuti pnjg time tu, nk gune utk study la, nk dating ngan marka masing2 la, nk join program2 lain la..baik laki, baik pompuan..same jek..gua phm gua phm, bkn gua x phm cha.cume gua nk lu org phm jgk yg bnde cmni kalau x dibuat consistently, x mustahil 1 ari nti x wujud reunion batch kite..so, da buat ni joinla kalau bule, kalau xle gua nk ckp ape lg kan..gua bkn mntak smggu ke sbulan, shari due je nk same2 dgn kwn2.kalau yg psl exam dkt gile gua consider la jgk, tp yg exam lg sbulan, tp bunyi cm exam 2ari lagik..jgn cmtu dol, klau duk lpak rumah bkn stdy pn lu, bek join, dpt jumpe kawan2..mane tau temu jodoh..kakaka..psl duit gua tau lu org x b’kire punye..k la, gua bebel byk, lu org bkn suke..chalo dulu..wassalam..

8 Responses to “next reunion 2009”

  1. pianto marcelo Says:

    ane, ini blog r sapa bikin..? wa suka lu pnya cara.. wahaha.. nnti gua kasi tolong sama lu skadar yang gua mmpu.. sian gua tgk lu.. smpi merayu2.. xpa ne, wa kasi lu ais kosong free punya.. xyah bayar.. meh lepak amer ali..yeehhaaaa…

  2. hahaha….yeargh reU lagi eh…21-22feb??gua xtau ag ar…klu2 ade exam ka tyme tue…klu2 ade kenduri kawen gua ka tyme tue…ape2hal nnti gua check ngan PA gua…ape2 hal calling gua k…nie email n ym gua sape2 yg xdek…fareez_07@yahoo.com…papep0n thanx sape2 yg wat reUni0n nie…klu gua berkesempatan gua terbang gi PD k…chal0w beteh~~ =)

  3. kalu aku free boleh aje..

  4. xdapat g lagi..xbalik msia waktu tu..=(

  5. parkins07 Says:

    syazzni, im so sorry..ni suare majoriti laa..maaf k. dis date yg mcm ok..syazni blk mesia bulan bape e?try la buat with others yg ade time tu..k!!

  6. oiii…
    aaaa..aku terlepas lg ke..
    waa..tarak sian sme aku ke??bkobar2 neyh..
    tpi hmpeh xdpt join..lalala..~

  7. 21 feb??menarik….relek apek,wa try ajak seberape ramai umat lagi cam amar,afad,wak dan sebagainye..tugas ko..merayu sama bebudak kat ober sea suruh balek..haha..amir imram mat nor tue ko pakse dierk balek…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: