reu 2009

reumrsm

yuhuu!!hutak a..lame gile x update blog..hahaha..balik mesia 2bulan lbih ritu lgsung aku x update blog psl intrnet mesia yg gile lembab yg mmpu buat aku kena sawan guling2 nk tggu siap upload pe2 jadah yg nk diupload..pd aku lmbab gile la kot sbb kat sini tenet aku 100mbps..kalau dpt 1% pn stil lagi 1mbps kn!banding mesia yg kunun2 lju sgt la streamyx tu..tgok youtube kna tggu gak!sriously krjaan kite kena wat ssuatu dgn intnet mlysia..tlg aaa!!bkn nk ckp psl ni, tp psl reunion mrsm stg batch spm 2004 yg dh bjaya dgn gile gaban syiok x hingat!haha..rugi gile sape yg x join oo!!!

1stly, aku mwakili pihak organizer yg poyo tp sungguh kacak dan t’bilang iaitu fakhri@macho dan hermy@hermid nk ucap a byk2 time kasih kat korg yg sudi join reunion yg susah payah kitorg  nk jayakan tu. x lupe organizer bersekutu iaitu safuan sohaimeh@abg kental dan  izal@matkelopakbunge. dan juga kepada si putih seputih kain kapan, siapa lagi klau bkn azeela onn, si gonjeng sakira dan keluarga amad, dan sume a yg tlibat scara lgsung ke x lgsung dlm tlg jayakan menatang ni! nk sbut smua yg tlg leceh a plak ye x?haha..

aku cume nk katakan yg korg cume sgguh supporting & kool!!gua syg lu org sume..disebabkan aku syg, aku ade sdiakan link utk korg yg xde gmbr, nk simpan gmbr2 kngan time reunion tu dlm size sbnr.baru syiok tgok kn!!kalau x, sume dh convert jd kcik, x puas tgok..ni aku sediakn link,pepandai a korg download ye!

p/s: sape2 yg ade gmbr lain, share la k!jgn kemut simpan sorg2.

8 Responses to “reu 2009”

  1. mid,awat xde pic ak pn dlm link2 ni…haha

  2. parkins07 Says:

    mmg la xde dol..dah ko duk sibuk nak wat euro trip gampang time tu!haha..uit, dh tgok?gmbr kandid cm siol kan muke sume pecah tanah punye stok..

  3. yg mne 1 camera kandid ?

  4. parkins07 Says:

    mane aku nk tau..pudin a byk amik gmbr kandid..tgok gmbr kandid men bola sepak pantai dol!!mmg masyukk!!aku bagaikan deco syial!!kahkah

  5. bhsa ko mcm gampang dow…buat lubang bontot ak kemut2 dow

  6. aah.. kekadang lembab jugak tenet kat melesia nik. huhu… tapi kire bersyukur jugak lah dapat bertenet daripader takder.. huhu… Hidup Malaysia… Malaysia Boleh!!!

    • parkins07 Says:

      haha..Malaysia boleh..bolehlah..aku kire boleh la jgk kan. tapi sbab takde saingan, telekom igt dorg dah ckup bagus. cube krjaan open bagi mane2 syarikat internet labur, kena angin ahmar terus pengarah telekom bankrup aku rase..

      aku stil syg malaysia wei!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: