kesinambungan simptom geleng2

rindu

sekola dah nk start bljr balik m’buatkan jiwa aku kacau gile gaban..kebangangan aku masih b’tingkat2 dan palaotak ini masih blum ckup stabil nk bljr menatang yg susahnya mmpu buat seseorang itu kena sawan babi serta merta..aku gile punye rndula kat anak2 aku kat mesia tu..waa..rindunye kat ericka ngan hezriq..tggu a papa emy balik taun dpan lak tau! kite men gomoi2 nti k!hehe..

walaupun slama ni aku snyap tnpa ape berita kat blog ni, aku ttp m’jlnkan kajian aku t’hdp simptom geleng2 yg m’hantui minda aku sampai la ni..sape yg xtau psl simptom geleng2, le tngok kat sini . balik mesia ritu aku rajin a maen2 dgn anak2 aku si ericka n hezriq tu..punyela syiok!! ericka pompuan..manakala hezriq lelaki. xkn tu pun nk aku gitau!! hampeh tul la!!..phm2 sndri sudah..dah..nape lak aku marah sndri ttibe ni..hehe..umur dorg, ericka 7 bulan n hezriq 3 bulan time aku blk tu..mmg sgt3 la cumel mreka ni mcm papa emy die jgk! kehkeh..

slalu maen ngan dak kcik, baru aku prsan yg simptom geleng2 ni pn mlanda dak kcik si hezriq tu! die geleng klaka gua ckp lu!!hahaha..tgh syiok maen2 ngan die..die kekek2 ktawa, tibe2 die geleng2. mule2 tu aku igt dak ejeriq(fmly aku pggil die) ni rase klaka gile ke lawak aku wlaupun die x phm smpai geleng2 die ktawa..rupe2nye die kencing daa dlm pampers! hehe..yg aku musykil, ericka x penah pn geleng2!! ini m’jwb p’soalan aku bhawa pompuan x geleng2 time buang air kecik..x gitu?? aku agk2 aa..x penah tanye wanita pn..tgok dak kcik cmtu, dak besar pn same a kot. ade ke wanita yg m’hidap simptom geleng2 ni??

bile dpt konklusi ni, penaakulan smakin sukar dibuat. kalau dr.huda ckp geleng2 sbab nk ganti haba yg t’bebas, pompuan x geleng2 pn, cmne kalian gantikan haba yg kluar t’babit? adakah cukup dgn m’btulkan tudung yg senget di cermin tandas? ataupun ckup skadar dgn korg check ade cili ke x di celah2 gigi? pening bkn? aku lagi la.. kesamdolan aku m’jadi2 bile pikir p’soalan ni..hadoiyaii..komplikated sungguh..cmne pun aku akn cube selesaikan jgk mslh ni 1 hari nnti..

p/s : entri ini tidak lucah..cume mau kite b’fikir..

3 Responses to “kesinambungan simptom geleng2”

  1. woi lu da kwin ke bro?

  2. kawin dah ker ko woi?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: