ingat lagi ke korg?

maselampau1

gua tibe2 rndu zmn kanak2 dulu kat sekola tmpt x matang gua n lu org sume b’lalu..suda lame bkn? tp tula..walaupun tmpt kite bljr cm pnjara dlm hutan, tp ttp byk kngn manis kat situ. gmbr ats tu gua sensored sikit part2 sensitip psl gua takut ade yg t’uja plk kang usya..haha..nasib lu rambo ngan yik!!haha..ni gua just nk igtkan korg blk dulu2 pnye crite..ingat lg ke korg?

  • tgok bola pagi2, kena rush ngan cikgu daus, x smpat lari bilik, masuk surau..cantik sikit bai..dgn x pyh agkt tkbir ttibe bace fatihah, dah tu rukuk cantik pnye..adela mkhluk lg smdol, siap trus duduk tahiyat akhir..c.daus pn ckp.. bagus dak2 ni qiyamullail.. haha..samdol2..
  • 1st time fly dah kena tempeleng ngan ustaz hainizam..haha..kacak btul korg nih! tu ok lg a tu..drpd fly smpai kna pau ngan dak felda..adoi mak..ade taekwando, mane pigi da?? hehe..
  • kantoi bwk lighter time spotcheck dan bg alsan tu untuk pendidikan  seni! kepala hutak kamu..hahaha..yg lg best bile time spotcheck, time tu otomatik korg le demam xle bangun kunun..mengong!haha..
  • pecah masuk bilik bahasa, gune vcd player nk tngok movie.syiok btul..haha..crite ape yg ditonton? tu tanye la tokan2 vcd tersebut..ade yg 1st time join tngok dh kantoi kna plempang..
  • ni lame pnye crite..bile mane lu pggil balaci2 warden “anjing” dan lu disebat smpai b’darah2 dan jadik kes besar..hebat bkn? haha..barua sngguh balaci2 warden tu..cm aram!!
  • isap rokok dan amik gmbr! kacak la tu kununnye..yg lg kacak bile lu pnjt atas siling, lepak2 ats siling smbil isap rokok, kmudian amik gmbr & gmbr tu kantoi kat warden..haha..bangang2 la prngai..hadoiyai..
  • bile lalu aspuri, korg akan membeliakkan bijik mata m’cari2 goggle dan sotong kering yg bergantung2an.. kmudian korg akn b’bincang dan gelak sakan..azhan tntu t’snyum bile bace ini..
  • sanggup turun main tenis walau korg x penah main dan tau korg xde bakat lgsung..inilah penangan gadis yg kunun2 hot di mata korg kerana korg duduk dlm penjara..pantang nmpk gadis cumel skit, mule nk tnjuk hebat..hakikatnye, korg penat main tenis sbb byk kutip bola dr pukul bola..
  • letak wallet tebal, buku, kain pelikat dan macam2 lagi dlm sluar bila tau akn disebat..smpai patah rotan pn korg le snyum lagi..tp slalunye kantol dan korg akn disebat dgn lebih padu dan jitu..hamikk!
  • bile kena sakit mata, korg akan sapu air mata kat member2 bg ade geng lepak sickbay..kat sickbay main gameboy! kanak2 sungguh kita bkn? haha.tp best dpt ponteng klas for free..
  • bile lightoff m’jelma, bunyi “krap krup krap krup” akan b’kumandang dgn enaknya..cm siot! kurap, kudis, kayap, tungau, sgala jenis mende akn aktif tatkala ni..errrr.. aku geli syial bunyi tu..waaa
  • pakai topeng hantu dgn cadar putih takutkan junior2..best kn?haha..ade yg bce ayat qursy x lepas2, ade yg azan skuat2 ati, ade yg nk t’kencing, ade yg bace fatihah gagap2..dah tu, korg kantoi ngan c.daus & kena main ngan hantu btul2.. lagi syiok kn?hahaha..
  • slipar jgn crita. sdgkan slipar sblah lain sblah lain pn kna curi, inikan pula slipar ustaz jantan ngan ustaz hainizam. mmg dh aim awal2 la..btuah sgt kalau slipar x ilang tu. bile bnjir pulak, korg bole jmpe slipar korg kat parit on d way nk g padang..best btul..
  • berterus terang kat gadis yg korg suke bhawa korg suke gile kat die. tu yg yakin mlampau la. yg gadis plk, akn simpan ujung2 taun, nk berpisah baru gtau. pstu nk nangis2..plikla korg ni! haha
  • bagi surat layang kat bilik guru dengan tulisan ala2 robot mngatakan yg korg x suke diberi latihan b’gunung2.. lebih baik korg digantung sekola 2 minggu dan bole study sendiri di rumah dgn tenang. kepala hutak sungguh! haha..lawak syial surat ni..sapela tulis..smpai skrg aku x tau..

banyak lagi kerja gile yg blaku spnjg kat sekola..ade yg kaki bengkok retak psl b’kawad kat bilik air la, ade yg ttido time jwb exam smpai mmpi basah la..hahaha..bangang2 smuanya. tp xpela..kali ni smpai sini dulu. klau korg ade crite best nk share, gtau jela..aku akn tumpang gelak. k la, gua chalo dulu..wassalam

p/s : p’gunaan bhsa yg x elok arap ampunkan..dan kepada ssape yg dpt snaraikan name2 yg ade dlm gmbr atas ngan bwh 100% btul, korg mmg kacak!! haha..

kanak2

20 Responses to “ingat lagi ke korg?”

  1. haha mid..ak taula ko rndu kat mrsn serting..
    ade cter yg ak tau..ade yg xtau..
    tp memg ak gelak arr bace..
    haha

  2. haha…xpasal2 ak ek mid…ak usha azeela ny je la…haha…xde la…gurau je…

    ah ko,cm aram ek…dr sume2 tu,98% tu psl ko kn…cm ak xtau je mid…sipar ustad jantan tu ko la yg amek kn…alek2 de dpn blk ko…cm ak xtau…haha…

    weh,yg pic las tu,ak ke ek yg tgh2 pakai bju batik tu?

  3. parkins07 Says:

    rindu a azeela..wlaupun tmpt tu cm hampeh kat ulu, tp ade gak a bnde2 pnting dlm idup blaku kat situ..

    gmbr ko la tu an..sape lagik!! kurus & suci kn wajah ko time tu.banding ngan skrg..adoii..hahaha..ko la curik slipar ngok..aku lak..haha..

  4. demmm…sumpah laen…ensem siot ak mid…haha

    ah ko…rs2 ko ade xmen rugby or bola mlm2 bute?rs2 pas exm kot…xingt ak bile…pas men g kedai slambe jek…haha

  5. si comel Says:

    maen tenis??hahahaha…ckp pasal diri sendiri ke??=p len kali berguru dulu hermy oiii..tak pnt kutip bola..

    *tapi yg maen tenis dulu memang sume cumeyl la…(perempuan shja)weeee~

  6. btol tu dayana ak sokong sgt2..
    klu laki2 yg cumel pon senior kot..
    hahaha
    mengimbau kngn lame….
    hikhikhik

  7. aku rindu gila. sebak sebak. walau tade satu pun cita melibatkan aku.haha

    bergulingguling gelak.

    ps: dah nak final tuk final sem. wish me luck!arigatou gozaimasu!;)

  8. mcm haram apek…lu kluarkan gambo lucah wa..siap lu..i see u in court..hahahaha

  9. cumeyl kan azeela sorang senior tu!!!meeeooowwww!~aakakka

    hermy!!buat la lagi post pasal serting…kitrorg semua tgh tension nak exam nie…bley gelak2 sket!~weee….

  10. eleh dayana..ko tgk noris je kn??kekeke
    dlu2 punye cter..xpe recall name balik..
    hikhik

  11. kau nieh!nama patut dirhsiakan lah!adoyyaii

  12. liahasmira Says:

    waaaaahhh bnyak rahsia dak laki terbongkar…
    aku tau n paling suka yg posing merokok tu je…. mmng terbaik r….
    klo seme pnjenayah cam korng.. senang r keje polis diraja malaysia nk dakwa… muaahhahaha
    pnjnyah sndri tnglkan bukti

  13. strawhatluffy Says:

    duh…
    bagus sih.

  14. Bile mase ntah gambo ni diambik aku pon xtau…

  15. parkins07 Says:

    fakhri, gambar yg atas tu amik mase ade lwn bola tmpar antra kelas. pkai kamera izal@matkuntum. hehe..

  16. apek!~
    Serius gua cakap. buka entry ni. nampak gampak. gelak guling. terus skip entry.pergi bawah sekali nak komen.

    lu punya edit memang coolie!~

    macam sialll!~

  17. *gambar
    salah eja

  18. takdek gambo lame2 yang lain ke mi?

    • parkins07 Says:

      sazeli!! kang aku try carik gmbr lame2 lain k from member2 lain. aku takde dol, miskin..x mmpu ade kamera.. hee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: