tak boleh tahan

kanak2-riang

gambar kanak2 riang yg bermuka ketat di atas cukup utk aku gmbrkan btapa x matangnye korg suatu mase dulu. posing ala2 penguin sembelit mahupun ala2 batu nisan bercermin mata mmg korg suke sgt.. di tgh ramai pn korg snggup buat gaye bunguk tersebut, jnji korg rase ckup b’gaye mcm model boxer renoma..hakikatnya kalau aku ade disitu, sudah aku paku dahi kalian dgn paku payung. haha.. bkn utk mngutuk mber2 baik aku kali ni, cume memenuhi p’mintaan kalian yg mahukan cerita2 bangang mengenai rakan2 kalian sendiri..igt lg ke korg?

  • igt lg dulu2 wat qiyamullail?hehe..blum cite gua da nk tgelak ni.. bile qiyamullail, salunye akn wat solat sunat tasbih, dan tatkala ni la mcm2 prngai bangang asli korg akn t’hasil.. bile sujud, korg akn trus sujud dan sujud walau imam dh rukuk rakaat kedua.. korg akn trus sujud shggala imam habis bg salam, dn korg baru bgun bg slm..tu pun sibaik mber sebelah tpuk punggung kjut lu org.haha..habis mngalir air liur..najis2..hehe
  • yg atas tu ok lagi.. ni lu org igt lg x junior kite sorg tu? bolehnya die jatuh tegak time tgh smbhyang..hebat bkn? haha.. bkn calang2 jatuh gua ckp lu, jatuh tegak tu bai. xde bengkok2 lutut..mmg tegak cm papan jatuh kelepek cmtu!! cube lu bygkan jap..haha. bile snior2 tanye die pahal, dgn tng die jwb, sakit kaki..hahaha!! adoila..dh ttido ckp la bai. xdenye kna balun smpai jadik lempeng..standard a..bngun qiyamullail pn sbb kena gegar..hehe
  • ni cite bile solat kentut tanak ngaku ni..salu sgt jadik ni. dh kentut kluar a amik wuduk baru. ni dh kentut siap bunyi ceperet kaw2, tanak ngaku. wat muke ketat, kool je solat. haha..x elok bai,  malu kat Allah nu, bkn malu kat mmber2. standard a kena maki kuat kentut..haha.
  • ade lg 1 cite, tgh syiok imam ngan makmum tgh smbhyg dlm surau, dtgla sorg member ni. dhla masuk lwat, masuk2 surau, dibantainye takbir kuat2 “Allahuakbar”, bkn nk solat pn, saje takbir gitu.  hekeleh btul..makmum sederet cantiik turun rukuk..padahal imam fatihah pn x abes lagi..hahaha! hadoilaa.. habes batal 1 jemaah tu. gelak sakan a member2 yg tgok.. hahaha..bangang gile dol.. sibaik batch2 kite jek time tu, buatnye ade snior, mau kna balun ko jadik spenda lunyai bai..hehe
  • bile lwtn omrum ke asrama b’laku, rmai yg teruja. lelaki dpt g aspuri manakala pompuan dpt g aspura. lelaki yg p aspuri, maapla, tiade ape yg dpt kamu lihat kerana mereka sorokkan segalanye bwh tilam mereka, dlm kotak buku mereka, blkg timbunan fail mereka, dan dlm kasut mereka. kamu hnya akn nmpk “bersih”! sdgkan wanita, masuk shja ke aspura, korg le nmpk spenda b’susun d ampaian, yg jatuh t’biar lagi, dlm baldi tepi koridor lg, jemur tepi katil lagi, jmur di tgkap lg..d mane2 ade! biarlah, asal kami tidak hipokrit kate lelaki! hehe

kredit utk amir imran kerana tlh m’bantu aku merecall kembali crita2 bangang spnjg di mrsm. ade lg 1, mengenai die yg kantoi dgn bahari bile die menjerit “pa**t”. sdgkan yg b’slh bkn die, die yg disuruh lap tingkap b’sungguh2 oleh en.bahari. hahaha..aku hanya mmpu tolong gelakkan dr 1 sudut terpencil. sudahlah..nti amir maki aku. pian pn juga mgkin.. cukup utk kali ini..chalo dulu k. salam

p/s : slmt bjya utk kamu yg exam tatkala ni. tntu ssh bkn nk lulus dan dpt A? lg susah nk masuk syurga kamu tahu? peringatan utk aku juga..bhsa kasar, aku mntak ampun..

10 Responses to “tak boleh tahan”

  1. bukan hipokrit..kami menjaga peribadi msing2 ye..

  2. parkins07 Says:

    sy x kate wanita hipokrit..sy cume kate, lelaki ckp, biarlah, kami tidak hipokrit. tiada kaitan dgn wanita. kamu trase kah? kehkeh

  3. haha…cm kuda…tahik2…aduhai…saket prut ak gelak…haha

  4. haram wey
    org tua tu do gile. slmbe tuduh aku. nah amik kne palat free.

  5. strawhatluffy Says:

    hahaha…cilanat..bagus2..
    gua mmg respek lu apek..dpt blk recall mende tu..
    ish..dosa besar aku..
    allahummaghfirli..

    btw.. aku x sggup nak bace abes..dah gelak cam cipan..
    hahahaha~~~~

  6. si comel Says:

    anyway..tak sangka kawan2ku sekeji ini~kuikuikui

  7. pink lavender Says:

    x sngka bdk2 laki mrsm cmni..tho x knl sesape yg terlibat, mmg lwk la..=D

  8. haha…cm kude ko mid…de je ek…haaaa ni lg 1 ak nk add sket cite2 psl kt surau…haha…xtau la korg pena eksepirien ke x…

    tempat kjadian : surau
    mangse kjadian : d rahsie kn

    haaa…sume de kaitan ng tirai…cite dak laki ny dlu…de 1 ari tu,pas mgrib,de tazkirah…hermy kompem xingt ari pe de tazkirah…slalu g ds trus die tu…hoho…biase la,pas mgrb,wat solat sunat kt blkg…btul2 depan tirai,centre lak tu…niat da baek da tu…angkat la takbir…elok2 je rukuk,zapppp…tirai kne tarik…time tu la trus jd warak kot…5 mnit die rukuk…sjud pn ayu je tgk,khusyuk trus…total 15 mnit solat sunat je…tu die…haha…

    yg ni plak,time nk tgu isyak…time tu xde tazkirah…so,ajk la 2,3 mmb p baring2 kt blkg jp…baring punye baring,siap ngadap tirai lg tu…zaaapppp…si mmb lg sorg tu dok tarik tirai…menggelupor die,trus duduk umpama tgh wirid…mmb sblh gelak sakan…haha…truk2…

    pastu,de la 1,2 org ni,kunun2 nk ngintai la pe yg si pompuan wat time tgu isyak tu…ngh borak ke,ngh tdo ke,ngh ngumpat ke “eh,hermy tu ensem kn…tp ‘tgi’ tau…(contoh je mid…haha)…so,g la kt tirai tu…sorg tu siap gaye menonggeng lg nk usha dr bwh…elok2 je die letak muke kt bwh tu…zappppp…si seko lg mmb die tarik tirai…hameekkk ko…terpakse la wat muke selambe…dgn selambe je die lambai ke arah pompuan2…trus die jd bhn umpatan pompuan…haha…

    cmne ak leh tau?sbb ak pena kene!!!!!!…haha…pastu ak pn pena wt kt org…haha…pdn muke…

    mcm gampan…haha

  9. parkins07 Says:

    mengong a an ko kantoikan aktiviti tersebut!!! hahaha.. bangang2. pasal men tarik2 tirai kenakan mber tu mmg syiok a. pngalaman byk a katekan.haha.. ocheng a salu kantoi!! nk wat cmne, dh die plg x matang.. haha..cun2 an..ko cite lg pejadah yg ko igt an. mnarik2..bangang sungguh prangai masing2 kan..haha

  10. hahaha lawak gler!!!adoyaiii kawan2 ak ni..mcm ni rupenye ms skola dlu ek??
    ishk2..
    haha mid, an cter la lg…hikhik =P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: