menyumpah acai berry

dah lame aku pendam. mule2 aku wat x phm. skrg mmg dh x le thn. korg mgkin dh lame bengang. bagus!! cam cilanat spam acai berry kn? korg bygkan, dlm list ym beratus2 mmber korg tu, kalau 10% kena. let say plg koman 100 org la..10% dh 10 org kena virus ke pejadah si acai berry ni. kalau 300 org?? tengah layan movie kena buzz, time wat keje kena buzz, time tngok tv kena buzz, tgh melabur pn kna buzz, mmg khinzir kn?

salu mende ni tgh2 mlm lak tu jadiknye. mlm ke pagi. aku pn x tau nape. buzz buzz, cipan gile. kacau aku tido jek!! kalau sekali dua xpe, ni dh smpai 10kali, mmg gampang ah! last last aku off bunyi buzz laptop aku. bunyi org on9 off9 mmg dh sah sah awal2 lagi aku off dari dulu. so,korg2 yg buzz aku, mintak maapla kalau aku x layan. aku x dgr menatang buzz tu dah. problem lagi bile aku bgun2 tido, ade lebih 10 mesej, smuanya spam acai berry, kcuali 1 mesej from madihah, yg tu je aku bace. bagus usaha kamu madihah. smoga diberkati dunia akhirat.  yg spam acai berry tu, mnyumpah2 aku smbil delete sume mesej tu. gile btul.

tgh tulis entri ni pn aku kena lagi. resV pills la plk. gile bangang! dem aa..2 kali lak tu. tulis entri pendek ni, kna 2 kali . siot bukan?? kes mudah utk korg pikirkan keadaan aku tempoh hari, korg bygkan nk kena hntr assgnment yg lgsung x siap lg esok pagi, korg kna stay up dgn tension nk siapkan assgnment tu. smbil2 perah otak mnaip assgnment, korg kna buzz  acai berry b’kali2. mnyirap gile bkn? kalau acai berry itu manusia, nescaye aku dh tampar dahi die. emosi gile.

10 Responses to “menyumpah acai berry”

  1. haha…same r…nk tegelak ak tibe2 dpt ym dr syazzni n geghang…ym tu lak psl suh view webcam die,die ngh bogel…haha…cm haram ny acai beri…klo dr ko ym tu ak caye la jgk,myb ak view kot webcam ko tu mid….tp dr syazzni or geghang…haha…klaka2

    • parkins07 Says:

      hahaha. tula psl. dr syaznie tu x thn tu. byk kali gak aku dpt. dr gerang aku br dpt skali due jek. view webcam, ngeng punye virus spam. pilih2 la org kot ye pun nk attack. kalau ko xpela kn. kalau azeela ko caye x an?ngehngeh

  2. klo azeela ak view!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    x,bkn ape,die yg suh view,ak view la knknkn…bak kate org tua,rezki jgn di tolak ye x mid?…haha…

    ngamuk dak tu kang…acai beri ni pn 1…asal xhack azeela ny ek?

    haha

    • parkins07 Says:

      haha. gile ko an. taunye si azeela nu kang, mau bertumbuk nnti. ngee.. hehe. ko bkn le caye an, ntah2 gerang pnye invite pn ko klik. kn kn???

  3. weehhhh…korg ni kn…due2 ak ketuk karang
    (tgh mara nie) haha kureng tull..hermy, ko ngan azhan same je..
    hehe

    • parkins07 Says:

      aku baik la azeela..azhan yg jahat!! sume nye azhan yg punye psl..aku yg kena skali.. smpai ati kamu azeela.. hehe=P

  4. ah ko mid…ckp ak lak jht….tp yg geghang tu kn,pas ak dpt spam ym acai beri,die type aftr msg acai beri tu…”azhan,klik la….”

    haha…xde la…gurau je…maaf ye geghang….hikhik…

    mne de ak ng hermy same….ak baek…hermy jht….hermy kt jepun….ak kt mesia….yey!!!!!!!!!!!!!!!!

    azeela..ko kt mne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • parkins07 Says:

      an kat mesia. gile syiok!!! tlg a an, jgn ajk azeela date. aku mrh nti kang ssh idup ko! ngehngeh>;p

  5. sarah rashid Says:

    hahahaha..lawak gler la lagu menyumpah acai beri tuh..hahaha..

    sarah salu gak dpt dari huda..hahaha

    • parkins07 Says:

      haha. catchy kan lagu die! aik,sarah slalu dpt dr huda? means huda pn da kena la acai berry spam tu??hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: