selamat tinggal mira

mira

entri plg sdih bg aku.. x tau camne nk mule. gile sdih bai..mira lahai mira mira. byk jasa cik mira kat saye. dekat 2 taun, cik mira la yg teman saye ke mane2. saye g kelas, g berkelah, g kedai 2nd hand, g main snowboard, smuanye dgn cik mira. nk wat mcm mane cik mira, dah tibe masenye saye lepaskan cik mira pergi. wlaupun hati tak rela, tapi tiada jalan lain lagi. cik mira masih bergetah, tiade luke pun. sampai hati tokei kedai 2nd hand tu x mau cik mira. cinabeng betul! xpela..mungkin tiada tempat untuk cik mira di situ.

cik mira buleh drift. saye suke wat drift dengan cik mira. member jepun saye sampai mencungap2 semput bile  saye wat drift gune cik mira. muke die pucat mcm mayat. haha! kenangan kite kan cik mira. saye jage cik mira penuh teliti. wlaupun wat drift, tapi driveshaft cik mira x putus atau patah pun. cik mira kuatt!! dahla nombor cik mira cantik gile, smpai tokei kedai kereta jeles ngan saye.

saye penah sekali je buat cik mira merajuk. saye p bukak hazard signal, kemudian masuk ke rumah, solat, makan2 lagi dgn kawan2, dgn m’biarkan cik mira b’kelip2 menunggu. mmg bangang kn! saye turun, t’kejut tngok cik mira kelip2. saye cube start cik mira, samdol gile terasa di hati. hampa gile cik mira merajuk camtu skali. tp lepas tu cik mira x merajuk dah kn? maaf ye. itu kslhn pertama saye, dan esok, akan jadi yg terakhir.

esok, aku nk haisya(buang) keta mira ni. mmg sgt3 sdih. byk kngan dgn die. tp nk wat cmne. sigh. dahla smbil tulis entri aku p dgr lagu soundtrack 1 liter of tears (only human). mmg gile sdih..malam dukacita..

capek kenal x mamat sebelah ni? haa. capek bakri la ni. budak toyama university. die mmg perangai cmni. nk wat cmne. sejak azali  lagi die ade terencat sikit bile amik gambar. haha. aku just nk tolong iklankan capek nye keta ni. capek nk jual keta die. evoIV putih. condition tiptop. turbo kecesss kecesss bunyi die gua ckp lu bai. sape yg agak2 berminat, contact la die cepat. harga buleh nego katenye. ym capek mohdsyafiqbakri@yahoo.com, kalau nk tepon 090-1319-1909.kat bwh ni ade aku bg gmbr keta die. usha2 la k! ni link ke blog jual keta capek.

evo4

9 Responses to “selamat tinggal mira”

  1. mak aku balik dari jepun ritu tak habishabis cerita jumpa mira.;)

    aku nak gelak guling2 jap. mamat tu memang stim je kot selallu. sorrisorri.;p

  2. tu bukan kutuk ma.. aku puji ikhlas ni. cube ko wat. mesti fail!!! lalalala~

    • parkins07 Says:

      tula kn. aku x mmpu wat muke cmtu. srius. org2 yg mngalami rencatan je mmpu wat cmtu rasenye. ko mmpu mungkin shy!! cubelaa!!hehe

  3. aku kenal doo cik mira, gil berjase die deting ngan ak waktu sejuk sejuk gedi ke family mart berdekatan
    tribute la untuk cik mira.! apsal haisya doo?

    • parkins07 Says:

      haha. syaken habes sudaa..dah sampai mase cik mira la bai. patah tumbuh ilang berganti kate org veteran. cik mira dh ade gantinye. hehe. igt ko yek jase cik mira!! smlm aku haisya die dgn pnuh ksdihan..huuuu

  4. ouh. dh berjaya jual ye? tahniah. walau kau sedih. tapi jangan dikenang benda yang dah tiada.

    aku tak mampu bai. kalau aku mampu. mesti dari dulu aku dh wat masa sejarah dulu. baru cara mata dedua. hahahak. dah lah mi. dok ngarut je la kerja aku ngan ko ni. aduhai,;p

    • parkins07 Says:

      bkn jual la cik shy. tp buang..buang bgitu shaja di kedai potong. sadis kn riwayat cik mira b’akhir bgitu?
      mengarut bkn hobi ko ke cik shy?hee=P

  5. kita bernasib sama… sayajuga punya mantan pacar bernama mira.. dan dia memutuskan aku begitu saja..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: