addicted to tomok..dem!!

bangak gile! aku baru lepas melalui satu mase di mane aku addicted to tomok. dem!! korang mesti tau lagu rindu terhenti kan? lagu baru lepas tomok kunun2 dah berubah, bukan tomok dulu lagi. ngeng gile!! haha. puas aku kena maki ngan member2 kat mesia ngan kat sini. lagu die best syial.. bile aku check2 rupenye yg wat lagu tu aubrey suwito. patutla pun. x kire la sape nyanyi, kalau bagi syafiq bakri nyanyi pun sedap jadinye, dah composed by aubrey. geli2 kat tomok pun, lu orang kalau aku cakap lagu sejarah mungkin berulang, mesti lu orang ingat lagi melodi die kan? gay la sangat suke tomok pun. tidak anti tomok = gay ?? what the fish???

baru lepas taikai kat toyama (lawan2 bola) hujung minggu lepas. jumpe member2 aaj yang dh lame x jumpe. gile best. saje aku upload gambar zaman muda remaja aku ngan budak2 ni dulu. dah rase tua sangat dol skrg ni. ade yang berubah, ade tak. aku dah tumbuh janggut, walau baru sehelai. aku gile gembira! matang jugak aku akhirnya. sdikit info pasal member2 kat toyama ritu. aku mmg suke tulis pasal member2 nih.

tirah & kirei gunma : tirah makin kurus, pakai spek itam, gile matang. cakap pun gaye matang. hehe. kirei pulak same je cam dulu. cume die mampu bercakap(membebel) dengan lebih pantas dan jelas. tahi lalat tidak berubah saiz & posisi. sangat best borak dengan mereka dua ni.

din & lan gunma : din makin tough. jadi defence mantap gile. die siku muke budak. haha. dah ade awek, xnak kenalkan kat aku. lan, walaupun die dak ibt dulu, skati aku la nk ckp jgk. lan dah x jadi keeper. dulu jadi keeper die dipandang kacak, skrg main atas, kurang kacak.

tasha & ejat nagoya : tasha dulu kering, skrg tough sikit. dulu x nmpk lutut, skrg nmpk lutut. haha. ejat dah ade balak, takut2 bile aku berbahasa romantis dengan die. haha. nanti koma aku kena balun.

shikin fukui : ape yang berubah ek? sifat kalut semulajadi die masih jelas kelihatan. menonjol dgn slr die, dah macam haris aku nengok. tinggi dah la lebih kurang. haha. aku suke tngok die kalut.

budak2 toyama : rahimi masih katik seperti biase, radin dan anuar semakin jambu, adnin mengembang, mat nap same sahaje,  mungkin lemak tepi berkurang sedikit aku rase.

capek & jannah : dorang macam biase, di mane ade capek, ade jannah, di mane ade jannah, adela capek. bukan belangkas lagi dah, dah macam catdog dah, xle pisah. hee=P pek, x sabar nak makan nasi minyak ko la bai..

lain-lain : punk@drogba dah mcm drogba btul dah aku nengok ngan jambang, lemak terjuir2 di sini sane. haha. dak2 lain yg ade mcm amirul, popo, syafreena, wani, paezah, sume tampak matang. ade yg aku tertinggal??

aku banyak gune perkataan matang dlm entri ni. aku rasela. pasal buat pertama kalinya dalam idup aku, member baek aku da nk kawen dah 25julai ni. gilak ah! aku gile terharu. kepada Wanie Aris & bakal suami, Fatah, aku mintak maapla x dapat pegi kenduri kawen korang. smoga bahagia ke akhir hayat, dan semoga jadi suami isteri yg t’baik! kenduri kawen aku kang korang jangan x dtg suda..lame lagila tapinye.

tambahan : shikin kate aku gemuk, aku tak rase gemuk, tapi bile balik umah aku timbang, dem!! berat aku 59. haha. tp kenape kat wii fit bmi aku ideal?? fit la tu aku..

8 Responses to “addicted to tomok..dem!!”

  1. weyh, i lyke this post.. HAHAHA
    lan kelihatan kacak ke jadi keeper??
    erkk…

    btw, btul kate ckyn..
    bahaye ni weyh.. naseb cepat timbang.. HAHA

    • parkins07 Says:

      haha. permainan lan yg kacak..bkn dienye >:P
      tp..nape aku x rase gmuk wei? tp gemok2 skit la sdp. le jadik teddybear..lalala~ haha

  2. komen je bai? gambar sehelai takde? kurang kacak ni…

  3. wahahahahahahahahahaha
    baru sedar ke??
    aku ckp ko gemok tanak caya!
    ngeh3

    • parkins07 Says:

      tak tak. aku rase pnimbang rosak la. ngeng gile, aku x gmok pn. haha.. kalau gmok pn x ksh, asal x kalut..hee=P

    • kan! aku pn kate tomok x gay! haha. tapi rmai org duk bising, gay gile kalau suke tomok. pebende tah kn! haha. kool bro! x yah gune bodoh2. xde sape pandai xde sape bodoh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: