“ape ko gay!!”kata sakira

bukan gaygambar atas sekadar hiasan ala2 gay. tak banyak mase nak update blog. busy dengan exam. siow laa..pasal entri addicted to tomok, aku kena maki lagi. haha. kat ym smlm, antara mesej2 yg aku dapat..

“tomok??wtf??!” man bahau.

“ape ko gay!!” sakira.

“ape da tomok!!” amir imran.

hahaha..gelak je aku bace. sory a tak reply lu org pnye mesej, aku busy smlm tu. ksian gile tomok.. sape tak anti die kena cop gay. best gile pemikiran camtu. kalau aku kate aku suke m.daud kilau camne? dem!!

entah bile aritu ade sekali, aku tengah borak ngan huda kat skype, tibe2 huda gelak sorang2. aku tanye kenape, huda kate die teringat kat entri ejaan mengundang maki. rupenye huda tengah chat dengan member die. dan aku tanye lagi, kenape. then huda copy paste kat aku..

ri** hazm**: korunk tgh cuti ke skunk?

ri** hazm**: kteorunk wat gathering

berguling aku ngan huda gelak. hahaha. aku tengah taip ni pun aku tak leh tahan gelak. dem gile!! die gabungkan dua ejaan mintak dimaki dalam satu ayat, then die wat ejaan kteorunk pulak tu!!! hahaha. ngeng gile!! ops.. sibaik member huda tu lelaki. kalau perempuan aku tak berani kutuk. maap la yek member huda.. suka2 saje.

12 Responses to ““ape ko gay!!”kata sakira”

  1. si comel Says:

    hermy sgt gay~sy pun tak suka tomok~haiipppp~

    gambar pun sgt gay~

    • parkins07 Says:

      haha. ngeng gile dayana..x suke tomok, tp suke kelana af7. wut the fish?? haha.. gambar mmg sgt gay!!

  2. strawhatluffy Says:

    huh?
    aku bukan gay..
    ish3
    jgn slh phm…

    cho, gamba kte dah tersebar…adoyai….

    hahaha

  3. strawhatluffy Says:

    cilanat hermit..jg ko, jgn smpi aku jmpe ko kat mesia..

    hoho…

    p/s: saya bukan gay

    • parkins07 Says:

      haha. tngok balik gambar atas, mate ko stim do pian. sibaik mata.. erk??

      saje propa.. yela2, ko x gay. haha. balik mesia futsal la jom lepas dendam..

  4. strawhatluffy Says:

    bile ko nak blk..cpt lebat, blk setaun skali..ape cer..
    hahaha

  5. hahaha.. aku gay lah..gay ngan pian jerr.. ngan hermy pon aku gay jugak.. haha..kan hermy kan..hermy saje je jeles sebab aku berpelukan manja ngan pian di tepi pantai aritu…

    p/s: damn kau hermy menyebarkan gambar kami..hahaha

    • parkins07 Says:

      dem macho..ko ngaku kat sini watpe?!! kantoila ngeng!! bahaya2..haha

      gambar hot tu cho..mesti a sebar. haha

  6. si comel Says:

    bila masa saya sukaaa kelana!!!??? cari gado laa~

  7. haiqal haqimi Says:

    holla………pa hal awk cm ya gay ka???????????

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: