bau ketiak macam haram

syukur Alhamdulillah aku dah settle exam yang gile banyak tak ingat. memang spanjang bulan 7 lepas agak tensi dengan exam. time kasih sangat2 kat member2 yang banyak tolong ajar, bagi semangat, bagi tumpang rumah study, dan segala2 la. time kasih kat moll, zaim, amir, ito,  yone, syun, aoki, din, arip, barak, bad, ayam, kamoda, ichimura, yukari, nacchan etc. tak sabar nak balik mesia ni weh!!

macam yang ade dekat tajuk tu, aku nak tulis pasal bau ketiak macam haram yang dimiliki oleh naoto, member jepun aku yang bukan member baik aku. gile macam syial aku cakap die punye bau ketiak. dem aa.. sory a entri ni agak memualkan. tapi aku dah tak boleh tahan igauan bau syial tersebut.

ade sekali, aku duduk belakang die kat kelas continuum mechanics. pemandangan depan memang meloyakan tekak aku. die dahla pakai baju sleeveless, bulu ketiak panjang gaban lebih 2 inci, lebat macam kebun sawit. aku tak kelentong ni weh! bau memang gampang gile lah.. aku tapis bau tu dengan aku hidu bau jam aku, bau buku, bau baju aku.. pun tak dapat tandingi bau haram tu..

sekali lagi rabu hari tu aku duduk belakang die time exam specific english. nasib baikla exam english je..kalau tak, lingkup aku. tak tenang gile jawab exam , pemandangan same, baju sleeveless, bulu ketiak memanjang lagi, mungkin 2 inci setengah. bau pulak, semakin macam syial. aku 3 4 kali nak termuntah. dem!! aku loya gile gaban. aku buat style same dengan menapis bau tersebut dengan menghidu jam aku, bau kertas exam.. pun tak mampu lagi..

fakta yang kau orang perlu tahu sebelum berangan2 nak kahwin dengan lelaki jepun..

  • mereka tidak pandang bulu ketiak panjang sebagai sesuatu yang memual atau menggelikan. mungkin itu kacak bagi mereka. tapi kalau dah bau macam syaitan tu potong ke cukur la weh! panas ati aku..
  • bukan bulu ketiak sahaja, malah bulu2 lain juga. aku tidak bercakap lucah, cuma memberitahu fakta. kau orang yang nakal, tentu sudah tahu fakta ini awal2 lagi. faham2 sendiri.
  • seperti yang kau sedia maklum, bile mereka ke tandas, mereka bukak, tembak, dan tutup. mudah dan menggelikan bagi aku. kalau di jamban, kau orang pun sedia maklum, tak perlu aku bagitau.

fakta umum orang jepun di mata aku, di mata orang lain aku tak tau..

  • mereka menulis tidak senget seperti cara kebanyakan orang kite yang akan menyegetkan nota pabila menulis. kadar kesengetan kita mungkin sekitar 30 hingga kadang kala melintang 90 darjah. sedangkan dorang tulis tegak, 0 darjah. mungkin ini ade kaitan jugak dengan cara berfikir seseorang, hipotesisnye semakin senget kau menulis, semakin senget kepalotak kau.
  • suke melebih2 dalam anime & manga. apa yang mereka takde, mereka akan bubuh kaw2 kat anime dan manga. contoh, mereka bermata kecik dan sepet, tapi dalam manga especially, mata gadis gile bapak besar tak hingat. begitu juga dengan dada. bukan lucah, tapi fakta yang nak disampaikan. orang jepun susah nak jumpe yang bersaiz sedap mata memandang, tapi dalam anime dan manga, saiz tersebut melampaui batas manusia normal.
  • dalam drama pulak, mereka suka buat drama berkenaan dengan bende yang mereka tidak berani buat. contoh, drama yang mempamerkan budak2 high school dorang gile suke gaduh, suke lawan cikgu, suke buli. contoh, drama GTO, gokusen, life, begitu juga dengan filem crows zero. hakikat sebenar, mereka takut nak langgar peraturan, atau dengan bahasa manisnye, mereka ade disiplin. tapi tak semualah. aku recommend korang yang tak tengok crows zero 1 & 2 lagi download dan tengok lah.. best woo! kacak gile filem ni..

panjang pulak dah entri ni. sory kerana menulis entri yang agak memualkan. kau orang yang bace sampai habis, terima kasihlah. aku tidak suke penulisan awal2 aku yang memualkan tu, kerana dipenuhi emosi ingin terajang budak ketiak masam itu. sekian..

12 Responses to “bau ketiak macam haram”

  1. sumpah memualkan!!!!!!!!!!! dem adekah dia tak tau de sebegitu busuk??? patutnya masa bday de, ko bagi hadiah deodorant aaa~ xpun shaver ke.. haa..

    • parkins07 Says:

      haha. xdenye aku bagi hadiah zy bday die. buang duit aku je pi bagi wangi ketiak die. pasni kena bawak topeng standby g kelas. dem! haha

  2. eee…gli da bce..hehe..tp mmg btul. kpd sape2 yg agk tau ktiak dia bsuk, do something abt it la..dont let others suffer!!
    One more thing, i have a friend yg angle tgn dia smsa menulis is around 14o degree..no joke! haha..

  3. hahaha…..

    best oo crow zero.. aku baru siap layan..member aku rekemen…

    bau macam haram eh? aku rase lebeh kurang bau orang mabuk baru lepas minum arak je..

    hahaha…

    • parkins07 Says:

      orang mabuk minum arak lain sikit cho busuk die. ni ketiak bau kepam tak hingat ni. dem gile! ala2 bau biawak mati..haha

  4. haha..mantap gak rupanya penulisan ko neh!
    tabek2!!

  5. btw, zaim yg tiru ayat aku!!…haks!!

  6. uih hermy oi,,
    aku bace post nie, dikala aku ngah makan malam nasi goreng biasa+ telor mata kerbau, gile aaa mual secara tibe2. dan tertutp selera aku, aish ko nie, laen kali, bg tjuk best2 sket, nie aku bace tjuk je, aku da trbau2. isk3

  7. haha…sudah lama aku tidak layari blog kamu…maaf,internet di rumah…faham2 saja la…best juga type ayat2 penuh ini kan…bagus2…

    bab ketiak…nasib baik ketiak ak normal…haha

    hermy,mahu link crow zero yang ade subtitle…malas nak cari (padahal tak jumpa)

  8. citenye menggelikan..tapi sesangat lh klako nye…hhhuhuhu..;p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: