hey kau, senyumlah!

logined

menyahut seruan irzie yg x suke aku emosi menulis entri.. aku nak kau orang senyum sekarang. pliss.. senyumlaa.. senyum sikit ye =) kau cumel bile senyum.. haaa.. senyum pun kau. bagus! kau yang tak senyum, aku rase kau memang seorang yang susah dipujuk, kuat cemburu dan akan mengalami gout kat lutut di hari tua kau. haha.

lame aku nak tulis pasal ni. kau nampak tak ape yang tidak kena pada gambar di atas? aku tau, kau yang di jepun tentu sudah lama tau pasal bende ni. ketepikan kau, bagi orang yang tak tahu jadi tahu. di sebuah laman web official milik softbank, kire macam maxis la kat mesia nu, bile aku log in, bergetar bulu ketiak aku melihatnya. haha. aku tanye kau, past tense bagi “log in” ape? kau yang jawab “logined”, memang sumpah kau boleh jadik pakcik sedara gaban. kahkah. bunguk gile dol. past tense log in = logined. kahkahkah. tak tahan gile. logged in la ngeng!hadoiiyai..jendol die betul.

sudah sekian lame aku tak mengalami simptom geleng2. 2 hari lepas aku alaminya semula. itu tandanya jepun sudah semakin sejuk. tidak suke sejuk2 sangat. jadi malas yang amat. kau yang tidak tahu pasal simptom geleng2, bolehlah klik di link untuk amik tahu.

tujuan asal entri ini adalah untuk kongsi lagu yang sangat best. kau pernah dengar Maher Zain? lagu ‘always be there’ gile tak hagak die punye best. thanx to my best friend yang kongsi lagu ni. kali ni, aku nak kongsi dengan kau orang pulak. k! download di sini. aku jamin, kau mesti suke.

notakacak : untuk irzie, tido lena malam ni kau zie dapat scholar sambung belajaq luar negara. jepun lak tu! terima kasih en.rahim. haha

7 Responses to “hey kau, senyumlah!”

  1. trime kasih en rahim, xsaba nak ke jepun, cept sungguh, mggu depan lak tu kan, jmput ak kat airport, skali ngn bendera malaysia lagi tau. haha, ak smgt patriotik lebeh, xjumpe bndera malaysia, aku rs xlgkap idup haha. ;p

    ko jgn la buat sengal lg, kesian kat aku yg lurus bendul nie. aih~

  2. my, aku rase kan, ko hebat gile English. peh…kagum seyh! pasni leh la ajar aku English k? time kasih..

    log in: logged in: logined..nice! HHAHAHAAHHAHHAH!!!

  3. Hahaha.. kelakar lah!! haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: